Forside

Hvem er jeg

Ydelser

Links

Kontakt

Stress

Coaching

LedelseJeg arbejder især med opgaver relateret til...


Stress

Stress er ikke et uomtvisteligt vilkår - selvom det næsten kan virke sådan, når man ser rundt på det danske arbejdsmarked i dag. Stress kan forebygges (på både individ, gruppe- og organisationsniveau) - til gavn for både mennesker og bundlinjer!

Du kan læse mere om hvordan jeg kan hjælpe med stress og stress-forebyggelse her


Coaching og personlig udvikling

Hverdagen er travl, opgaverne mange og driften fylder! Men der skal også være plads til at tænke efter, sætte mål, følge op. Coaching kan give både ledere og medarbejdere det rum. Coaching kan også ske i fællesskab - for kig på jeres møder: Hvor meget tid bruger du og dit team i fællesskab på at tænke i udvikling, og hvor meget af jeres tid går med driftrelaterede spørgsmål?

Du kan læse mere om hvordan jeg kan hjælpe med coaching og andre redskaber til personlig udvikling her


Ledelse

En leders personlighed er altafgørende for den måde, ledelsesværktøjer bliver virkeliggjort på. Det betyder, at det er helt centralt, at ledere uden ophold kigger indad - samtidig med at det selvfølgelig også er vigtigt, at ledere har de rigtige værktøjer til rådighed.

Du kan læse mere om hvordan jeg kan hjælpe ledere med de gode værktøjer - og rum til at kigge indad - herHR-konsulent Pernille Buhelt | Fredensvej 15 | 9800 Hjørring | mobil: +45 2671 0042

peb@pernillebuhelt.dk | CVR/SE-nummer 31 52 34 19